top of page
Vyhledat

5 důvodů, proč začít používat voskové obaly

Víte kolik odpadu denně vyprodukujete?


Uvědomujete si svou odpovědnost za to? Odpad vhozením do koše nezmizí. Přesouvá se jen dál. O tom, že skutečná recyklace plastů je drahá a náročný se moc nemluví. Proto, pokud můžete, zkuste omezit množství použitého plastu v domácnosti. A první změna, kterou můžete začít je použití voskových obalů / Včelobalu.

Začtěte se do 5 důvodů, proč začít.


1. Snadné a jednoduché použití


Použití voskových ubrousků je tak jednoduché, že je mohou otevírat a zavírat i malé děti. Nebude jim to dělat žádný problém. Těsní velmi rychle, stačí si zahřát ruce, párkrát svinout nebo přeložit jednu část přes druhou a teplo vašich rukou "slepí" ubrousek dohromady.

2. Udržují jídlo déle čerstvé


Směs včelího vosku je navržena tak, aby vytvořila antibakteriální, prodyšný a vodě odolný povrch, který napodobuje povrch ovoce nebo kůru chleba. To znamená, že jídlo v obalech nezhnědne, nezatuchne a prodlouží životnost mnoha potravin.



3. Šetří místo


Když vaše děti ve škole dojedl svačinu, mohou si včelobal jednoduše složit a vložit do školní tašky. Na rozdíl od plastové krabičky jim nezaberou mnoho místa. A o navlhlých ubrouscích z svačiny a o sáčcích ani nemluvíme. Voskový ubrousek můžete využít i při cestování, protože nikdy nevíte, kdy by se vám mohl hodit. A o místo v kufru se bát věru nemusíte. :) A v kuchyni už natož ne. :)


4. Vydrží roky a nic nevyhazuje

Na rozdíl od plastových sáčků, tašek, alobalu či fólie, je nebudete muset vyhazovat do smetí. Jelikož voskové ubrousky jsou omyvatelné, opakovaně jejich umíte používat klidně i dva, tři roky. Jednoduché mytí ve vlažné (ne v horké) vodě s jemným použitím eko ​​čisticího prostředku a následně odkapáváním na stojanu na nádobí, zajistí, že vám obal vydrží opravdu dlouho.

5. Neobyčejně krásné a voňavé

Voskové ubrousky nejen dobře fungují, ale také dobře vypadají. :) A to nemluvíme o medové vůni, kterou obal zanechává. Dětem ve škole nebudou ostatní spolužáci závidět svačinu, ale spíše obal, ve kterém si ji přinesou. Design vyhovuje široké škále chutí či věku.



Vyzkoušíte naše Včeloobaly? Přesvědčili jsme vás? Věříme, že ano. Společně tak pomůžeme snížit počet plastů určených na vyhození. Pokud by planeta mohla mluvit, určitě by se vám poděkovala.


Comments


bottom of page